Foreninger & fritid

Her kan du danne dig et overblik over de mange foreninger og interesseområder, vi har i Gørslev og omegn. Klik på ikonerne for at læse mere.

ældresagen i Skovbo Aktive 50 i Gørslev Grundejerforeningen Askevang Bønehuset i Gørslev Hjælpeorganisationen Byg 1 by Gørslev dilettanten Ellebækskolen Gørslev Forsamlingshus Gørslev Idrætsforening Vollerslev Gørslev Vandværk Gørslev kirke Vollerslev kirke Gørslev - Vollerslev menighedsråd Boligsiden Kulturforeningen Skovbo kunstforening Landsbycyklerne i Gørslev Landsbyforeningen Gørslev og omegn Lokalhistorisk forening Gummersmark Kulerup vandværk KFUM spejderne Sølvbæk gruppe

Skal vi inkludere jeres forening?

Vi inviterer alle foreninger, institutioner, interessegrupper og sammenslutninger i Gørslev og omegn der ikke alerede har en hjemmeside til at få lavet en. Og dette helt GRATIS.

Hjemmesiden vil blive en integreret del af Landsbyforeningens hjemmeside og bestå af een side, hvortil der linkes fra ikon på "Foreninger og fritid". Hjemmesiden administreres af Landsbyforeningen med input fra dig/jer. Et eksempel på en sådan hjemmeside kunne være: Aktive 50 plus og vil relativt hurtigt være søgbar på Google og således blive synlig på Internettet.

Et alternativ til ovennævnte kunne være en hjemmeside lavet i Google Sites. For at dette kan lade sig gøre kræves en Google konto (gmail adresse). Hjemmesiden laves af jer selv og er helt gratis. Administreres fra Google Drev. Et eksempel på en sådan hjemmeside kan ses her: https://sites.google.com/site/graenseforeningenguldborgsund/Og det er legende let at lave hjemmesider i dette system, næsten som at lave et Word dokument og samtidig mulighed for at lave flotte hjemmesider. Landsyforeningens webmaster hjælper jer gerne i gang og evnt. også med at vedligeholde hjemmesiden i en periode. Systemet giver også andre med en gmail addresse og som er inviteret ind, til at redigere hjemmesiden.

Mere information. Kontakt da Landsbyforeningens webmaster (Michael Sørensen) på e-mail: michael@jensmichael.dk eller pr. telefon på 61144484