Foreninger & fritid

Her kan du danne dig et overblik over de mange foreninger og interesseområder, vi har i Gørslev og omegn. Klik på ikonerne for at læse mere.

ældresagen i Skovbo Grundejerforeningen Askevang Bønehuset i Gørslev Hjælpeorganisationen Byg 1 by Gørslev dilettanten Ellebækskolen Gørslev Forsamlingshus Gørslev Idrætsforening Vollerslev Gørslev Vandværk Gørslev kirke Vollerslev kirke Gørslev - Vollerslev menighedsråd Boligsiden Kulturforeningen Skovbo kunstforening Landsbycyklerne i Gørslev Landsbyforeningen Gørslev og omegn Lokalhistorisk forening Gummersmark Kulerup vandværk KFUM spejderne Sølvbæk gruppe

Skal vi inkludere jeres forening?

Vi inviterer alle foreninger, institutioner, interessegrupper og sammenslutninger i Gørslev og omegn der ikke alerede har en hjemmeside til at få lavet en. Og dette helt GRATIS.

Hjemmesiden vil blive en integreret del af Landsbyforeningens hjemmeside og bestå af een side, hvortil der linkes fra ikon på "Foreninger og fritid". Hjemmesiden administreres af Landsbyforeningen med input fra dig/jer.

Mere information. Kontakt da Landsbyforeningens webmaster (Michael Sørensen) på e-mail: michael@jensmichael.dk eller pr. telefon på 61144484